Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. (405570)

950.00 MDL

Refractometrul este un dispozitiv portabil și ușor, care este un instrument optic precis, care va funcționa atât pentru începători, cât și pentru vinificatorii profesioniști, tincturi și fabrici de bere.

SKU: 59314 Categorie:

Indispensabil atunci când pregătiți băuturi alcoolice de casă – refractometrul este un dispozitiv portabil și ușor, care este un instrument optic precis, care va funcționa atât pentru începători, cât și pentru vinificatorii profesioniști, tincturi și fabrici de bere.

Pentru măsurarea zahărului – datorită acestui dispozitiv puteți verifica procentul de zahăr (0-40 ° Brix) din sucurile de fructe, setările de vin și mustul de bere.
Pentru a măsura conținutul potențial de alcool – refractometrul este, de asemenea, utilizat pentru a măsura conținutul potențial de alcool (0-25%) care poate fi obținut prin fermentarea întregului zahăr conținut în lichidul testat.
Măsurare precisă – refractometrul este echipat cu ATC (compensare automată a temperaturii), efectuează măsurători cu o precizie ridicată și oferă rezultate precise.
Ușor de utilizat – avantajul refractometrului este că puteți stoarce sucul direct din fruct pe prisma refractometrului pentru controlul zahărului.

Faceți vinuri de casă, bere sau tincturi? Doriți să cunoașteți procentul de zahăr și alcool în setările pregătite? Refractometrul va funcționa pentru dvs., indiferent dacă vă pregătiți spiritele preferate profesional sau sunteti incepatori! Refractometrul echipat cu ATC (Compensare automată a temperaturii) vă va asigura să efectuați măsurători cu o precizie ridicată și să obțineți rezultate precise. Prin utilizarea sa, pe baza indicelui de refracție al luminii, veți cunoaște potențialul conținut de alcool pe care îl puteți obține fermentând zahărul conținut în lichidul testat, precum și procentul de zahăr din sucurile de fructe, setările de vin și mustul de bere. Avantajul refractometrului este ușurința sa de utilizare – pentru a verifica conținutul de zahăr din fructe, este suficient să stoarceți sucul direct din, de exemplu, strugurii pe prisma refractometrului.

Date tehnice:
Raza de masurare:
– 0 ~ 40 ° Brix;
– 0 ~ 25% conținut potențial de alcool.

Precizie:

  • +/- 0,2 Brix, alcool potențial;
  • Compensarea automată a temperaturii (ATC):
  • 10 ° C ~ 30 ° C (50 ° F ~ 86 ° F)

CARACTERISTICI

  • Lungime 4,0 cm
  • Lăţime 4,0 cm
  • Înălţime 16,2 cm
  • Masa 0,104 kg