Filtru sac 10 l

210.00 MDL

SKU: 57006 Categorie:

O punga de filtru inegalabilă, eficientă și comodă de utilizat. Prezintă un fund armat din oțel rezistent la acid. Se caracterizează prin capacitate extrem de ridicată (10 L) și structură densă a materialului. Spre deosebire de sacii concurenți, structura consolidată a fundului său, precum și forma sa ergonomică, permit filtrarea pe întreaga suprafață (corespunzător diametrului recipientului pe care este montat). Aceasta asigură o eficiență foarte ridicată și un timp de filtrare mai scurt.

În plus, geanta este prevăzută cu un cauciuc antiderapant special, care facilitează punerea pe recipient și menținerea acestuia împreună cu greutatea conținutului său.

Decupajele dedicate mânerelor containerului constituie o securitate suplimentară împotriva sacului în timpul filtrării și facilitează instalarea acesteia. Rigiditatea și stabilitatea fundului suprafeței de filtrare sunt asigurate de două tije din oțel rezistent la acid de înaltă calitate. Ambele sunt plasate în canale speciale care împiedică căderea și permite contactul direct cu containerul. Designul bine gândit al pungii permite îndepărtarea tijelor după terminarea procesului de filtrare, ceea ce permite spălarea ușoară a pungii și facilitează depozitarea acesteia.

Așezarea pungii în interiorul containerului permite închiderea liberă cu un capac în timpul filtrării, care protejează instalarea împotriva evaporării alcoolului, insectelor și contaminărilor.
Datorită structurii dense a materialului, pulpa și particulele turbid sunt oprite pe pungă, ceea ce oferă 100% garanție că lichidul obținut este limpede.

 

Punga poate fi folosită pe o găleată cu un robinet, care permite turnarea băuturii direct în sticle.

Produsul este dedicat pentru un recipient de 30 L.

 

Densitatea sacului de filtrare: 270/280 g / m2

Cum se utilizează:

  1. Scoateți punga din ambalaj.
  2. Puneți tijele din oțel rezistent la acid în canale pe fundul pungii.
  3. Așezați cele două decupaje ale sacului pe cele două urechi ale recipientului, apoi puneți suprafața geantă rămasă cu cauciuc pe perimetrul recipientului de filtrare.
  4. Asigurați-vă că punga este instalată într-o manieră stabilă, apăsând ușor fundul.
  5. Turnați lichidul în pungă.
  6. Lăsați conținutul să fie filtrat liber – punga poate fi opțională acoperită cu un capac.